Löydä Oikea Hotelli Näiden Vinkkien Avulla

Olitpa sitten liike- tai lomamatkalla, parhaan hotellin löytäminen voi olla vaikeaa. Lentojen, lentokenttien turvatoimien ja kokonaan uuden tutkittavan kaupungin välillä on helppo hukkua kaikkiin päätöksiin. Tässä on muutamia vinkkejä ja temppuja itsellesi sopivan hotellin löytämiseen:

– Harkitse budjettiasi. Jos hinta on ainoa asia, josta välität, kokeile Kayak.com- tai Priceline.com-sivustoa. Nämä sivustot näyttävät sinulle, missä alueesi hotelleissa on huoneita saatavilla haluamallasi hintaluokalla. Saatat myös olla kiinnostunut vinkeistä edullisten matkatarjousten saamiseksi. .

– Jos hinta ei ole ongelma, mutta sijainti on tärkeä, tutustu verkkosivustoihin, kuten HotelTonight tai Hotwire, jotka tarjoavat viime hetken tarjouksia tiettyjen kaupunkien parhaiden hotellien huoneista.

– Lopuksi, jos mukavuus on sinulle tärkeintä, yritä varata hotelli, jossa on kuljetuspalvelu lentokentältä (usein mukana varauksesi mukana). Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pääset lentokentältä määränpäähäsi saapuessasi kohdekaupunkiin

Hotellin löytäminen

Seuraavassa on muutamia vinkkejä ja temppuja, joiden avulla löydät itsellesi parhaiten sopivan hotellin:

– Harkitse budjettiasi. Jos hinta on ainoa asia, josta välität, kokeile Kayak.com- tai Priceline.com-sivustoa. Nämä sivustot näyttävät sinulle, missä alueesi hotelleissa on huoneita saatavilla haluamallasi hintaluokalla.

– Jos hinta ei ole ongelma, mutta sijainti on tärkeä, tutustu verkkosivustoihin, kuten HotelTonight tai Hotwire, jotka tarjoavat viime hetken tarjouksia tiettyjen kaupunkien parhaiden hotellien huoneista.

– Lopuksi, jos mukavuus on sinulle tärkeintä, yritä varata hotelli, jossa on kuljetuspalvelu lentokentältä (usein mukana varauksesi mukana). Tällä tavalla sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että pääset lentokentältä määränpäähäsi saapuessasi kohdekaupunkiin

Budjettiystävälliset vaihtoehdot

– Priceline.com

– Kayak.com

Luksusvaihtoehdot

Luksusvaihtoehdot ovat usein loistava valinta matkailijoille, joilla on enemmän rahaa. Hotellien suhteen ylellisyys tarkoittaa yleensä sitä, että voit uppoutua rauhalliseen ympäristöön ilman huolia. Luksushotellit tarjoavat monissa tapauksissa mukavuuksia, kuten paikan päällä olevia kylpylöitä, henkilökohtaisia ​​concierge-palveluita ja muita korkealaatuisia etuja.

Kun yövyt luksushotellissa, sinua kohdellaan kuin kuninkaallisia. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään, koska kaikki on hoidettu puolestasi. Saapumishetkestä lähtöhetkeen asti voit nauttia ylellisestä oleskelustasi rauhassa.

Lukuun ottamatta kaikkia luksushotelliin majoittumiseen liittyviä lisäominaisuuksia, näissä hotelleissa on usein kauniit näkymät ja kallis sisustus, joka saa jokaisen huoneen näyttämään siltä kuin se kuuluisi aikakauslehteen (tai sosiaalisen median syötteeseesi!). Jos olet joku, joka haluaa hemmotella itseään ja hemmotella itseään, tämä on ehdottomasti sinulle sopiva lomakeskus!

Mukavuusvaihtoehdot

Jos haluat välttää taksin tai julkisen liikenteen hankkimisen vaivan, hotelli, jossa on kuljetuspalvelu lentokentältä, saattaa olla paras vaihtoehto. Sinun tarvitsee vain saapua lentokentälle ja hypätä heidän sukkulaan. Se jättää sinut kohdekaupunkiisi ja noutaa sinut, kun on aika lähteä kotiin.

Jos hinta ei ole ongelma, mutta sijainti on tärkeä, tutustu verkkosivustoihin, kuten HotelTonight tai Hotwire, jotka tarjoavat viime hetken tarjouksia tiettyjen kaupunkien parhaiden hotellien huoneista.

Jos hinta on ainoa asia, josta välität, kokeile Kayak.com- tai Priceline.com-sivustoa. Nämä sivustot näyttävät sinulle, missä alueesi hotelleissa on huoneita saatavilla haluamallasi hintaluokalla.

Johtopäätös

Hotellit ovat loistava tapa saada hyvät yöunet tien päällä. Oikea hotelli voi tarjota kaikki tarvitsemasi mukavuudet ja mukavuuden, olitpa sitten töissä tai haluat vain rentoutua. Mutta miten löytää oikea hotelli? Vaihtoehtoja on monia, kuten budjettiystävällinen, ylellisyyttä ja mukavuutta. On sinun päätettävissäsi, mikä sopii sinulle.

Hotellien vs. AirBnB:n Plussat ja Miinukset: Kumpi Sopii Sinulle?

Oletko lähdössä tielle ja tarvitsetko yöpymispaikkaa? Majoitusvaihtoehtoja on nykyään niin paljon, että on vaikea tietää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Hotellit ja AirBnB:t ovat samanlaisia ​​monella tapaa, mutta tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia ja etuja. Joten kumpi sinun pitäisi valita?

Opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää hotelleista ja AirBnB:stä. Etsitpä mukavuuksia, hintaluokkia tai mahdollisuutta tutustua uusiin kulttuureihin, tämä artikkeli auttaa sinua tekemään päätöksen.

Mikä hotelli on?

Hotelli on paikka, jossa voit yöpyä yhden tai useamman yön. Ne tarjoavat yleensä laajan valikoiman mukavuuksia, kuten wifin, television ja aamiaisen.

Mikä on AirBnB?

AirBnB:t ovat käyttäjäystävällisiä koteja, jotka voit vuokrata määräajaksi. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen, joko isännän persoonallisuuden tai sijainnin ominaisuuksien kautta.

AirBnB:t ovat yleensä halvempia kuin hotellimajoitukset, ja ne antavat matkustajille mahdollisuuden yöpyä kaupungissa, jossa he vierailevat.

AirBnB on ainutlaatuinen kokemus, sillä kodin historia ja muotoilu ovat osa sitä, mikä tekee kodista niin erityisen. Vieraat pääsevät tutustumaan uusiin paikkoihin ja kokemaan samalla omaa kulttuuriaan yöpymällä jonkun muun kotona.

Edut:

– Kyky saada todellinen kulttuurikokemus

-Se tarjoaa enemmän tilaa kuin perinteinen hotellihuone

– Valittavana on monia mielenkiintoisia AirBnB:itä kaikkialta maailmasta

Haitat:

-Jos et pidä seurustelusta isäntien kanssa, tämä voi olla turhauttavaa

-Et koskaan tiedä, mitä saat mukavuuksista

Hotellien plussat

Paras tapa aloittaa tämä vertailu on tarkastella hotellien etuja. Yksi hotellissa yöpymisen ilmeisimmistä eduista on, että sinulla on pääsy mukavuuksiin, kuten uima-allas, kuntosali ja concierge-palvelu. Matkailijat arvostavat usein, että nämä palvelut ovat heidän käytettävissään oleskelunsa aikana. Hotellit ovat myös yleensä kalliimpia kuin AirBnB:t, mutta se riippuu sijainnista ja vuodenajasta.

Hotellit sopivat myös liikematkustajille, joiden on oltava lähellä yrityksen toimistoja tai asiakkaita, koska ne tarjoavat helpon pääsyn kuljetusreiteille, mikä voi helpottaa ihmisiä, jotka tarvitsevat valoa matkaansa. Lisäksi, jos matkustat perheen tai ryhmän kanssa, hotellit tarjoavat enemmän huonevaihtoehtoja kuin AirBnB:t. Hotellissa on yleensä enemmän kuin yksi makuuhuone ja joskus jopa ylimääräinen oleskelutila.

Hotellien miinukset

Hotelleissa on muutamia huonoja puolia, jotka sinun tulee olla tietoisia ennen varauksen tekemistä. Yksi syy olla yöpymättä hotellissa on hinta; hotellit ovat yleensä kalliimpia kuin AirBnB:t. Toinen haittapuoli on yksityisyyden ja tilan hallinnan puute. Et voi antaa vieraille esimerkiksi omaa avainta, joten heidän täytyy tulla koputtamaan ovellesi, jos he tarvitsevat jotain. Yksityisyyden puute voi myös johtaa epämukaviin tilanteisiin, kuten vieraiden kanssa, jotka eivät tunne kodin sääntöjä.

AirBnB:n plussat

Yksi parhaista asioista AirBnB:ssä on, että voit asua paikallisten omistamissa kodeissa kulttuurissa, jota et tunne. Tämä kokemus on mahdollista, koska AirBnB:t ovat yksityisomistuksessa, mikä tarjoaa autenttisemman kokemuksen kuin hotellissa yöpyminen.

Lisäksi AirBnB:t ovat halvempia kuin hotellit. Löydät AirBnb:n jopa 9 dollarilla per yö! Se on paljon halvempaa kuin useimmat hotellihuoneet.

AirBnB:t ovat myös lemmikkiystävällisiä, ja niissä on yleensä minikeittiö tai täysin varustettu keittiö, jotta on helpompi valmistaa omia aterioita ulkona syömisen tai huonepalvelun tilaamisen sijaan.

AirBnB:n haitat

Yksi AirBnB:n suurimmista haitoista on, että niillä ei aina ole vastaanottoa. Tämä tarkoittaa, että jos tarvitset jotain oleskelusi aikana, sinun on otettava yhteyttä isäntään tai etsittävä itse concierge. Jos alueella ei ole conciergeja, AirBnB:n johtajaa voi olla vaikea jäljittää.

Lisäksi AirBnB:t ovat yleensä halvempia kuin hotellit. Jotkut AirBnB:t ottavat kuitenkin jopa 30 % varausmaksustasi välityspalkkiona, joka voi nopeasti lisätä majoituksen kokonaiskustannuksia. Vaikka tämä prosenttiosuus ei ehkä vaikuta suurelta, se voi olla huomattava summa, kun otat huomioon, kuinka monta yötä yövyt AirBnB:ssä verrattuna siihen, kuinka monta päivää varaat hotellihuoneen.

4 Parasta Matkaalennusta, Jotka Voit Saada Ilman Penniäkään

Yksi palkitsevimmista asioista lomalle lähtemisessä on tehdä se murto-osalla hinnasta. Internet on tehnyt matkojen varaamisesta niin paljon helpompaa ja halvempaa kuin koskaan ennen. Löydät alennuksia melkein mistä tahansa ja milloin tahansa haluat. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla saat parhaat matkatarjoukset maksamatta niistä senttiäkään!

Säästä lennoista

Helpoin tapa säästää lennoista on ostaa ne silloin, kun ne ovat edullisimmillaan. Skyscannerin kaltaiset sivustot voivat auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ilman, että sinun tarvitsee koskaan maksaa täyttä hintaa. Voit myös tilata sähköposti-ilmoituksia lentoyhtiöiltä, ​​jotta tiedät, milloin heillä on viime hetken alennus tai hintaalennus.

Osta tarjouksia verkosta

Yksi helpoimmista tavoista saada alennusta matkastasi on ostaa tarjouksia verkossa. Sivustot, kuten Groupon, RetailMeNot ja muut, tarjoavat alennuksia kaikesta hotelleista lentolippuihin. Suosituista matkoista ja kohteista saat yleensä vähintään 50 % alennuksia.

Toinen hyvä tapa löytää tarjouksia on tilata sähköpostilistat matkailuun erikoistuneilta sivustoilta. Nämä luettelot lähetetään yleensä päivittäin uuden sopimuksen kanssa, jota voit harkita. Joskus se on vain 10 % alennus hotellikupongista, mutta toisinaan voit saada ilmaisen lennon!

Ansaitse maileja ja pisteitä

Yksi parhaista tavoista saada alennuksia matkoista on ansaita maileja ja pisteitä kanta-asiakasohjelmista. Jos olet jo kanta-asiakasohjelman jäsen, tarkista aina tarjotut tarjoukset tai edut. Voit ansaita maileja luottokorttiyhtiöiden, hotellien ja lentoyhtiöiden kautta. Ja vaikka et olisikaan uskollinen yhdellekään yritykselle, monet lentoyhtiöt ovat tehneet liittoutumia muiden lentoyhtiöiden kanssa, joiden avulla voit ansaita pisteitä heidän verkoissaan.

Saa opiskelija-alennuksia

Onko sinulla voimassa oleva opiskelijakortti? Jos näin on, olet oikeutettu joihinkin parhaista matka-alennuksista. Tämä vaihtoehto on myös hyvä, jos aiot ottaa kumppanisi tai ystäväsi mukaan. Jotkut paikat, joista löydät nämä alennukset, ovat Expedia, Orbitz ja StudentUniverse.

Hotellien Alennuskupongit

Hotellien alennuskuponkien saaminen on helppoa. Valittavana on monia tyyppejä. Jotkut hotellit tarjoavat Ear Bird -alennuksia, toiset tarjoavat ryhmäalennuksia ja toiset tarjoavat tietyntyyppisiä alennuksia. Paras tapa löytää nämä on lukea heidän mainoksensa. Mutta jos et ole varma, sopiiko kuponki sinulle, lue eteenpäin saadaksesi selville, kuinka kuponki käytetään. Kun olet löytänyt parhaan tarjouksen, on aika saada se toimimaan. Katso alta luettelo hotellitarjouksista, jotka on yhdistetty hoteldiscount.codes-sivustolla: