Hotellien vs. AirBnB:n Plussat ja Miinukset: Kumpi Sopii Sinulle?

Oletko lähdössä tielle ja tarvitsetko yöpymispaikkaa? Majoitusvaihtoehtoja on nykyään niin paljon, että on vaikea tietää, mikä niistä sopii sinulle parhaiten. Hotellit ja AirBnB:t ovat samanlaisia ​​monella tapaa, mutta tarjoavat erilaisia ​​ominaisuuksia ja etuja. Joten kumpi sinun pitäisi valita?

Opetamme sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää hotelleista ja AirBnB:stä. Etsitpä mukavuuksia, hintaluokkia tai mahdollisuutta tutustua uusiin kulttuureihin, tämä artikkeli auttaa sinua tekemään päätöksen.

Mikä hotelli on?

Hotelli on paikka, jossa voit yöpyä yhden tai useamman yön. Ne tarjoavat yleensä laajan valikoiman mukavuuksia, kuten wifin, television ja aamiaisen.

Mikä on AirBnB?

AirBnB:t ovat käyttäjäystävällisiä koteja, jotka voit vuokrata määräajaksi. Ne tarjoavat vertaansa vailla olevan kokemuksen, joko isännän persoonallisuuden tai sijainnin ominaisuuksien kautta.

AirBnB:t ovat yleensä halvempia kuin hotellimajoitukset, ja ne antavat matkustajille mahdollisuuden yöpyä kaupungissa, jossa he vierailevat.

AirBnB on ainutlaatuinen kokemus, sillä kodin historia ja muotoilu ovat osa sitä, mikä tekee kodista niin erityisen. Vieraat pääsevät tutustumaan uusiin paikkoihin ja kokemaan samalla omaa kulttuuriaan yöpymällä jonkun muun kotona.

Edut:

– Kyky saada todellinen kulttuurikokemus

-Se tarjoaa enemmän tilaa kuin perinteinen hotellihuone

– Valittavana on monia mielenkiintoisia AirBnB:itä kaikkialta maailmasta

Haitat:

-Jos et pidä seurustelusta isäntien kanssa, tämä voi olla turhauttavaa

-Et koskaan tiedä, mitä saat mukavuuksista

Hotellien plussat

Paras tapa aloittaa tämä vertailu on tarkastella hotellien etuja. Yksi hotellissa yöpymisen ilmeisimmistä eduista on, että sinulla on pääsy mukavuuksiin, kuten uima-allas, kuntosali ja concierge-palvelu. Matkailijat arvostavat usein, että nämä palvelut ovat heidän käytettävissään oleskelunsa aikana. Hotellit ovat myös yleensä kalliimpia kuin AirBnB:t, mutta se riippuu sijainnista ja vuodenajasta.

Hotellit sopivat myös liikematkustajille, joiden on oltava lähellä yrityksen toimistoja tai asiakkaita, koska ne tarjoavat helpon pääsyn kuljetusreiteille, mikä voi helpottaa ihmisiä, jotka tarvitsevat valoa matkaansa. Lisäksi, jos matkustat perheen tai ryhmän kanssa, hotellit tarjoavat enemmän huonevaihtoehtoja kuin AirBnB:t. Hotellissa on yleensä enemmän kuin yksi makuuhuone ja joskus jopa ylimääräinen oleskelutila.

Hotellien miinukset

Hotelleissa on muutamia huonoja puolia, jotka sinun tulee olla tietoisia ennen varauksen tekemistä. Yksi syy olla yöpymättä hotellissa on hinta; hotellit ovat yleensä kalliimpia kuin AirBnB:t. Toinen haittapuoli on yksityisyyden ja tilan hallinnan puute. Et voi antaa vieraille esimerkiksi omaa avainta, joten heidän täytyy tulla koputtamaan ovellesi, jos he tarvitsevat jotain. Yksityisyyden puute voi myös johtaa epämukaviin tilanteisiin, kuten vieraiden kanssa, jotka eivät tunne kodin sääntöjä.

AirBnB:n plussat

Yksi parhaista asioista AirBnB:ssä on, että voit asua paikallisten omistamissa kodeissa kulttuurissa, jota et tunne. Tämä kokemus on mahdollista, koska AirBnB:t ovat yksityisomistuksessa, mikä tarjoaa autenttisemman kokemuksen kuin hotellissa yöpyminen.

Lisäksi AirBnB:t ovat halvempia kuin hotellit. Löydät AirBnb:n jopa 9 dollarilla per yö! Se on paljon halvempaa kuin useimmat hotellihuoneet.

AirBnB:t ovat myös lemmikkiystävällisiä, ja niissä on yleensä minikeittiö tai täysin varustettu keittiö, jotta on helpompi valmistaa omia aterioita ulkona syömisen tai huonepalvelun tilaamisen sijaan.

AirBnB:n haitat

Yksi AirBnB:n suurimmista haitoista on, että niillä ei aina ole vastaanottoa. Tämä tarkoittaa, että jos tarvitset jotain oleskelusi aikana, sinun on otettava yhteyttä isäntään tai etsittävä itse concierge. Jos alueella ei ole conciergeja, AirBnB:n johtajaa voi olla vaikea jäljittää.

Lisäksi AirBnB:t ovat yleensä halvempia kuin hotellit. Jotkut AirBnB:t ottavat kuitenkin jopa 30 % varausmaksustasi välityspalkkiona, joka voi nopeasti lisätä majoituksen kokonaiskustannuksia. Vaikka tämä prosenttiosuus ei ehkä vaikuta suurelta, se voi olla huomattava summa, kun otat huomioon, kuinka monta yötä yövyt AirBnB:ssä verrattuna siihen, kuinka monta päivää varaat hotellihuoneen.