4 Parasta Matkaalennusta, Jotka Voit Saada Ilman Penniäkään

Yksi palkitsevimmista asioista lomalle lähtemisessä on tehdä se murto-osalla hinnasta. Internet on tehnyt matkojen varaamisesta niin paljon helpompaa ja halvempaa kuin koskaan ennen. Löydät alennuksia melkein mistä tahansa ja milloin tahansa haluat. Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla saat parhaat matkatarjoukset maksamatta niistä senttiäkään!

Säästä lennoista

Helpoin tapa säästää lennoista on ostaa ne silloin, kun ne ovat edullisimmillaan. Skyscannerin kaltaiset sivustot voivat auttaa sinua löytämään parhaat tarjoukset ilman, että sinun tarvitsee koskaan maksaa täyttä hintaa. Voit myös tilata sähköposti-ilmoituksia lentoyhtiöiltä, ​​jotta tiedät, milloin heillä on viime hetken alennus tai hintaalennus.

Osta tarjouksia verkosta

Yksi helpoimmista tavoista saada alennusta matkastasi on ostaa tarjouksia verkossa. Sivustot, kuten Groupon, RetailMeNot ja muut, tarjoavat alennuksia kaikesta hotelleista lentolippuihin. Suosituista matkoista ja kohteista saat yleensä vähintään 50 % alennuksia.

Toinen hyvä tapa löytää tarjouksia on tilata sähköpostilistat matkailuun erikoistuneilta sivustoilta. Nämä luettelot lähetetään yleensä päivittäin uuden sopimuksen kanssa, jota voit harkita. Joskus se on vain 10 % alennus hotellikupongista, mutta toisinaan voit saada ilmaisen lennon!

Ansaitse maileja ja pisteitä

Yksi parhaista tavoista saada alennuksia matkoista on ansaita maileja ja pisteitä kanta-asiakasohjelmista. Jos olet jo kanta-asiakasohjelman jäsen, tarkista aina tarjotut tarjoukset tai edut. Voit ansaita maileja luottokorttiyhtiöiden, hotellien ja lentoyhtiöiden kautta. Ja vaikka et olisikaan uskollinen yhdellekään yritykselle, monet lentoyhtiöt ovat tehneet liittoutumia muiden lentoyhtiöiden kanssa, joiden avulla voit ansaita pisteitä heidän verkoissaan.

Saa opiskelija-alennuksia

Onko sinulla voimassa oleva opiskelijakortti? Jos näin on, olet oikeutettu joihinkin parhaista matka-alennuksista. Tämä vaihtoehto on myös hyvä, jos aiot ottaa kumppanisi tai ystäväsi mukaan. Jotkut paikat, joista löydät nämä alennukset, ovat Expedia, Orbitz ja StudentUniverse.